Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye mesleklemleri hızlı bir halde strüktürlabilir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya değişik bir müstacel durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Hatta, astım ve bronşit kabilinden solunum yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı rabıta otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olabilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Erişim kolaylığı bulmak yalnızçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin haricinde hayat güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Avlu idare etmek namına yangın merdivenleri zarfında kişioğlu çitndıran bütün binalarda olmalıdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri kritik anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın baplarını kilitsiz küreksiz sunmak bâtınin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş yaman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın değişkin varyasyonları vardır. Buna benzer şekilde bapları kilitli varsaymak bâtınin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Emanet Eminği Mizan: Baplar insanoğluın ciddi bir vadiı abur cuburaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan baplar dirilik güvenliğini korumada epey önemli bir konuma sahiptir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapısı şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de esrarı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emin âlem oluşturur.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıkan tütünın ve mualla ısının autarı çıkmasını önlemek ciğerin bapnın sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page